De website www.schuifpuiwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Schuifpuien plaatsen

Als je geen ervaring hebt met het plaatsen van een schuifpui kan het verstandig zijn om dit te laten doen door een vakkundig bedrijf. Je weet dan zeker dat er zonder problemen een kwalitatieve plaatsing van je schuifpui plaats vindt. Zie pagina schuifpui kopen en prijzen.

Het plaatsen van de schuifpui

Het plaatsen van een schuifpui is mogelijk op verschillende manieren, waarbij eigenlijk de woning bepalend is. Wanneer de plaatsing in de gevel van een woning gedaan moet worden waar eerst een raam zat zal er een deel van de gevel moeten worden weggebroken op maat van de schuifpui. Als het gaat om het vervangen dan kan de schuifpui uiteraard direct in de oude opening worden geplaatst. Ga ook naar pagina garantie.

Een andere mogelijkheid van het plaatsen van een schuifpui is dat deze in een aanbouw moet komen. Wanneer de aanbouw al staat zal de pui geplaatst moeten worden na het wegbreken van een deel van de bestaande bouw. Ben je van plan om een schuifpui te plaatsen en moet de aanbouw nog gebouwd worden houd dan wel rekening mee met de plannen voor de bouw. Des te makkelijker kan de schuifpui worden geplaatst en dit kan ook weer schelen in de kosten. Kijk ook op pagina soorten schuifpui.

Waar houd ik rekening mee?

Erg belangrijk om vooraf te bepalen is welk materiaal je wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit kunststof, hout of aluminium. Elk materiaal heeft uiteraard zijn voor- en nadelen en welke je neemt is geheel aan jou. Vergeet ook niet te kijken naar de isolatiewaarde en of een schuifpui goed beveiligd is tegen inbrekers.

Offertes schuifpui

Vraag gratis offertes aan om zo het aanbod goed te vergelijken. Ga naar pagina offertes schuifpui.

Zie ook:

Schuifpuien
Schuifpuien nadelen
Soorten
Schuifpui van aluminium
Kosten
Prijzen
Goedkope schuifpuien
Offertes