De website www.schuifpuiwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Schuifpuien prijzen

Er komt best wat kijken bij het uitzoeken van een schuifpui, zo zijn er verschillende materialen en verschillende prijzen die belangrijk zijn voor de koper. De prijs wordt bepaald door het soort materiaal dat gekozen wordt om de schuifpui van te maken. Verder wordt het kostenplaatje bepaald door de afmetingen van de schuifpui en de extra opties die deze heeft. Zie ook pagina hor en voordelen.

Schuifpui opties

Het materiaal dat gekozen wordt kan bijvoorbeeld kunststof zijn maar ook hout, aluminium of staal. Staal wordt steeds minder populair en wordt er tegenwoordig vaak gekozen voor kunststof en is hout in vergelijking tot aluminium stukken goedkoper. De hoogte van de prijs kan ook veel schelen wanneer je kiest voor een standaard maat schuifpui, of bijvoorbeeld een showmodel. Soms kan het niet anders dan een schuifpui te bestellen met speciale maten, de prijs zal dan wel stijgen. Ook zal de prijs veranderen wanneer er gekozen wordt voor een vaste schuifpui, een val of draai-kiep schuifpui. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor een standaard schuifpui, maar ook voor een schuifpui die aan één deel kan draaien of kiepen. Er zijn dus genoeg opties bij het uitzoeken van een schuifpui. Zie ook pagina soorten.

Prijsindicatie

Zoals hier boven aangegeven hangt de prijs af van een aantal punten, het materiaal, de opties en de afmetingen. Gemiddeld variëren de kosten voor een schuifpui tussen de 1000 euro en 5000 euro, het is maar net hoeveel eisen je stelt aan het ontwerp. Bekijk ook pagina onderdelen.

Offertes schuifpui

Vraag gratis meerdere offertes aan bij leveranciers om het aanbod te vergelijken. Zo kun je een beter beeld van de markt krijgen en een betere keuze maken. Ga naar pagina offertes schuifpui.

Bekijk ook:

Schuifpuien
Plaatsen
Schuifpuien hor
Onderdelen
Garantieregeling
Nadelen
Goedkope schuifpuien
Offertes