De website www.schuifpuiwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Schuifpui reparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat een schuifpui een keer beschadigd raakt en er een reparatie moet worden uitgevoerd om alles weer te herstellen. Verscheidene gespecialiseerde bedrijven kunnen hierbij van dienst zijn en zullen voor meerdere problemen de schuifpui uiterst professioneel kunnen herstellen.

Schade door inbraak

Het kan uiteraard zo zijn dat er iemand heeft proberen in te breken en hiermee schade aan de schuifpui hebben veroorzaak. In de meeste gevallen gaat het hier om het hang- en sluitwerk dat moet worden gerepareerd of in sommige gevallen beter vervangen kan worden. Zie ook pagina soorten schuifpuien en garantieregeling.

Een lekke beglazing

Bij alle kozijnen en ook schuifpuien wordt tegenwoordig natuurlijk veelal gebruik gemaakt van dubbele beglazing. Het kan voorkomen dat hier een lek in is ontstaan, waardoor er vocht tussen de ramen komt. Wanneer er een lek aanwezig is zal je dit in de meeste gevallen ontdekken als de onderkant van de schuifpui beslaat. Het repareren van een lek is geen gemakkelijke klus. In veel gevallen zal dan ook het isolatieglas vervangen moeten worden. Zie pagina kosten.

Noodzakelijke reparatie aan de geleiders

Een veel voorkomend defect is een kapotte geleider. Dit is het gedeelte waarin de schuifpui heen en weer kan schuiven. Het zwaar open en dichtgaan van de deuren is hiervan een herkenbaar feit en moet er dan ook wat aan gedaan worden. In veel gevallen kan het schoonmaken van de rolletjes in de geleider al voldoende zijn, maar in sommige gevallen kan het zijn dat een hele geleider zal moeten worden vervangen. Bekijk ook pagina voordelen.

Offertes schuifpui?

Vraag gratis meerdere offertes op bij schuifpui specialisten. Zij kunnen je een gratis prijsopgave toesturen, waarna je het aanbod naast elkaar kunt leggen. Bekijk pagina offertes schuifpuien.